Nájdite si domov jedným ťahom

V živote každého z nás príde ten deň, kedy sa začneme obzerať po vlastnom bývaní. Ak sme narodení pod šťastnou hviezdou, byt zdedíme alebo nám ho kúpia rodičia. Drvivá väčšina však narazí na krutú realitu, ktorou je investícia do nehnuteľnosti. Ako sa vyjadril aj laureát Nobelovej ceny za ekonómiu z roku 2013, Robert Shiller, investícia do bývania je hrozná vec, ale bývať vo vlastnom je skvelé. Tak prečo to neskúsiť?

Určite máte predstavu, čo by ste chceli – či dom alebo byt. Kde by to malo byť, koľko by to malo mať štvorcových metrov, aké poschodie alebo v ktorom roku by mal byť dom postavený. Všetky tieto otázky môžete riešiť aj sami, ale rátajte s tým, že vám zaberú veľa drahocenného času a energie. Prvý deň budete plný energie sledovať najnovšie ponuky na inzertných serveroch, no nič. Druhý, tretí, po týždni Vás to omrzí a vidina nového domova sa začne pomaly vzďaľovať. Čas, ktorý vynaložíte sledovaním častokrát neaktuálnych ponúk, môžete radšej stráviť s rodinou. A lepšie.

Že sa nevyznáte v bankových úrokoch pri hypotékach, možnostiach, príspevkoch alebo pri slove kúpna zmluva vám stoja vlasy dupkom? Čo takto nechať to na nás - na profesionálov, ktorí by vám radi našli domov?  A nielen miesto, ktoré bude vaším trvalým bydliskom v občianskom preukaze. Vieme ako na to, dôverujte nám! U nás môžete očakávať profesionálny prístup. Najprv si vypočujeme vašu predstavu a prehľadáme lokality, aby sme vám ponúkli presne to, po čom túžite. Jednoducho, poradíme vám. Ak nájdeme váš domov snov, vybavíme všetky záležitosti za vás vrátane finančných a právnych náležitostí. Na vás zostane už len sa nasťahovať a začať bývať. Tam, kde to budete mať radi a budete sa cítiť príjemne. Doma.

Niektorí ľudia tvrdia, že predať dom alebo svoj byt zvládnu aj sami ľavou zadnou, len aby ušetrili na provízii pre realitnú kanceláriu. My vám toto všetko ponúkame aj s ľudským prístupom. Ak si porovnáte investovaný čas do hľadania vášho nového bývania, množstvo absolvovaných obhliadok, návštev notára, banky, katastra, hypotekárneho poradcu, prídete na to, že v konečnom dôsledku sa oplatí navštíviť profesionálov. 

Páči sa vám predstava, že by si váš nový domov vybral vás? Tak s tým vám určite radi pomôžeme, stačí sa na nás obrátiť a máte to jedným ťahom.

Tešíme sa na vašu návštevu!

podeľ sa